Datum:

Delen:

Zo win jij elke game met je laptop

Related Articles

Als fanatiek gamer wil jij natuurlijk elk potje COD of Fornite dat je speelt winnen. Niet alleen thuis, bij je vrienden of onderweg; nee, altijd en overal. Om overal te kunnen gamen heb je naast een goede internetverbinding natuurlijk ook een computer nodig om mee te spelen. Omdat je niet overal je game pc naar toe wil slepen, neem je natuurlijk je gaming laptop mee! 

De beste gaming laptop

Om altijd te kunnen winnen heb je natuurlijk een krachtige pc of laptop nodig. Een laptop is super handig om mee te nemen en daarom dus ook makkelijk in gebruik. De beste gaming laptop stel je natuurlijk zelf samen. Een laptop samenstellen is niet makkelijk, sterker nog, het is soms niet eens te realiseren. De meeste laptops zijn niet gemaakt om uit elkaar te halen en om vervolgens weer met betere onderdelen in elkaar te zetten. Simpelweg omdat er vaak geen ruimte is gemaakt door de ontwikkelaar. Hierdoor ben je altijd beperkt in het uitbreiden van je laptop en zal je al gauw naar een professionele zaak moeten. Gelukkig weten deze professionele gamezaken zoals gamepc.nl wat jij als echte game fanaat zoekt. 

To fast for you

Wil jij altijd en overal winnen? Dan moet jij de snelste setup hebben. De snelste setup wil niet zeggen dat je altijd de allerbeste en duurste hardware nodig hebt. Integendeel, sommige games en hardware werken nog niet optimaal met bijvoorbeeld een i9-processor. Hierdoor is het nog niet van essentieel belang om zulke dure hardware aan te schaffen. Een aantal simpele oplossingen kunnen er ook al voor zorgen dat jij sneller bent dan je tegenstanders. Game bijvoorbeeld altijd met een headset op met microfoon. Als je een multiplayer game speelt hoor je namelijk beter je tegenstanders aankomen en kun je dus sneller reageren. Daarnaast is het handig om een microfoon te hebben zodat jij snel je teamgenoten kan informeren over dreigend gevaar. Handelingssnelheid is dus heel erg belangrijk bij gamen. 

Naast een goede headset is een goede laptop natuurlijk ook van belang. Bij het samenstellen van jouw gaming laptop kun je het beste kiezen voor een sterke videokaart en een beeldscherm met een hoge framerate. Een hogere framerate zorgt ervoor dat jouw scherm meer ‘frames’, beelden, per seconde kan verwerken. Hierdoor kun je sneller reageren. 

Oefenen, oefenen, oefenen. 

Zelfs met de beste setup, komt het altijd nog aan op skills. Begin je pas met een bepaalde game, dan heb je grote kans dat je het nakijken krijgt van je tegenstanders. Sommige gamers spenderen dagelijks uren achter elkaar met het spelen van een bepaalde game. Het is daarom noodzakelijk om veel te oefenen om beter te worden in een game. Alleen hierdoor zul jij beter kunnen worden en al je tegenstanders het nakijken kunnen geven.

Recent Nieuws