Datum:

Delen:

Welke auto past bij jou?

Related Articles

Als mensen zijn we allemaal anders. We hebben allemaal een ander leven en daar horen ook andere benodigdheden bij. Zo ook qua vervoer. De enige heeft werk aan huis of op loop of fietsafstand. De ander moet een stukje verder of reist rond voor werk. Dan heb je wel weer behoefte aan een auto. Maar wat voor auto moet het dan zijn? Hoe zorg je voor een koets die niet té veel is maar ook niet té weinig voor wat jij nodig hebt. In deze blog vertel ik je hoe je kan kiezen. Lees je mee?

Het dagelijks leven

 

Een auto is tegenwoordig voor veel mensen onderdeel van het dagelijks leven. Hij wordt gebruikt om boodschappen te doen, de kinderen naar school te brengen, een pakketje op te halen. En ga zo maar door. Zeker wanneer je als gezin wat verder van alle voorzieningen afwoont, denk aan het buitengebied, kan een auto een enorme uitkomst zijn.

Mobiel voor het werk

 

Natuurlijk hoort het werk ook bij het dagelijks leven maar het is vaak toch een deel op zich. Een auto die je speciaal voor je werk nodig hebt, moet immers altijd voor je klaar staan. Je wilt niet op maandagochtend ineens misgrijpen omdat je vrouwlief de auto voor het ophalen van een vriendin gepakt heeft. Daarnaast heb je voor een werkauto vaak weer andere eisen dan voor een familieauto. En het mooie aan een auto als ondernemer lenen is dat dit vaak kan met een shortlease contract. Shortlease met BKR is dan ook mogelijk bij een bedrijf als Dealerleasing.nl, waar ze iedere situatie opzich beoordelen.

Grootte, klasse en verbruik

 

Zo hoeft een werkauto vaak ook niet zo groot te zijn als een familieauto en is kofferbak ruimte een stuk minder belangrijk. De grootte van de auto, het soort auto en hoe zuinig deze rijdt, zijn allemaal dingen om rekening mee te houden bij de aanschaf. Voor dat je over gaat tot een koop of lening is het dan ook handig om je hierin in te lezen. Dan weet je waar je naar op zoek bent en welke vragen je moet stellen aan een verkopende of uitlenende partij.

Kopen of lenen?

En of je koopt of leent, is de laatste en misschien wel de belangrijkste kwestie. Het is namelijk voor lang niet iedereen mogelijk om zomaar een auto te kopen. Sommigen willen of kunnen dit wel en doen dit zodat ze bijvoorbeeld misschien nog geld terug kunnen krijgen bij een verkoop. Voor veel anderen is lenen de ideale optie. Zeker als het gaat om shortlease. Een shortlease contract geeft je namelijk de flexibiliteit om maandelijks op te zeggen. Daarnaast zijn de meeste van deze contracten all-in en hoef jij je alleen maar zorgen te maken over het rijden en genieten van de vrijheid die een shortlease contract met zich meebrengt. En je mag nog uitkiezen welke auto het wordt ook!

Recent Nieuws