Datum:

Delen:

Wees representatief!

Related Articles

Een bedrijf beginnen in deze tijden? Het kan! Ten eerste moet je natuurlijk in de juiste branche zitten. Waarschijnlijk is het nu niet zo verstandig een reisbureau te beginnen. Toch zijn er voor een startende ondernemer echt wel mogelijkheden te bedenken om een bedrijf te beginnen. Denk er gewoon goed over na welke richting je op wilt maar ook hoe duurzaam deze onderneming zal zijn. Is het een levensvatbaar onderwerp? Nu ben ik misschien niet de aanwezen persoon om je tips te geven over het starten van een onderneming maar ik kan je wel een paar tips meegeven. Die kun je hieronder lezen.

Representatief

Wat je ook gaat doen, het is belangrijk dat je goed voor de dag komt. Zorg dat je kleding en je auto in orde is. Als alles klopt geef je mensen namelijk sneller het gevoel dat je betrouwbaar bent. Betrouwbaarheid levert vervolgens weer klanten op. Ok, die kleding moet wel lukken maar hoe kom je nu aan een auto zonder dat je startkapitaal er meteen helemaal doorheen is? Eigenlijk is daar een goede oplossing voor. Denk eens aan financial lease bij bijvoorbeeld lease.auto. Financial lease is speciaal voor startende ondernemers. Het is een manier om toch een auto te krijgen zonder dat je je meteen helemaal blauw betaalt. Op hun site staat: “Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto kunt aanschaffen voor jouw bedrijf. Deze vorm van leasen wordt ook wel ‘huurkoop’ genoemd, omdat de auto tevens functioneert als het onderpand van de lease.”  Aan het einde van de periode is de auto dus van jezelf. Zorg er verder wel voor dat je alles op orde hebt. Het is namelijk zo dat je de verzekeringen e.d. wel zelf moet regelen. Let hier dus goed op!

Online

Naast dat je in het echt goed voor de dag moet komen. Is dat online net zo belangrijk. Zorg  daarom voor een goede, duidelijke en nette website. Je wordt dan sneller gevonden. Ook kun je eventuele klanten voor meer info doorverwijzen naar de site. Dit is echt een stukje professionaliteit. Daarnaast zou je nog na kunnen denken of je ook gebruik wilt gaan maken van de socials. Dat kan voor- en nadelen hebben. Zoek dus goed uit wat jij het beste acht voor je onderneming.

Als laatste wil ik je meegeven dat je hard moet willen werken. Zo’n bedrijf is niet zomaar uit de grond gestampt en draait niet in een keer goed. Houd vol en werk hard!

Recent Nieuws