Datum:

Delen:

Nieuwe schoenen uitkiezen, hoe?

Related Articles

Het uitzoeken van nieuwe schoenen is voor vele vrouwen een welbekende hobby. En waarom is dat? Omdat vrouwen nooit genoeg schoenen kunnen hebben. Zeker als je op een bepaalde leeftijd komt en je voeten niet meer groeien, houdt dit dus in dat je je schoenen kunt dragen tot ze helemaal vertrapt zijn. Dit is dan natuurlijk ook een goed excuus om altijd maar nieuwe schoenen aan te blijven schaffen. Maar hoe kies je nou weer nieuwe schoenen uit als je al bijna alles hebt? En hoe weet je dat ze goed zitten? Wij geven graag tips.

Soort schoen

Op het moment dat je denkt nieuwe schoenen nodig te hebben, is het eerst een goed idee om in je schoenenkast te kijken naar wat je al in huis hebt. Als je al een aantal paar sneakers hebt en nog maar een paar laarsjes, zal het vanzelfsprekend moeten zijn waar je meer aan hebt. Dit hoeft natuurlijk niet altijd het geval te zijn. Als jij heel erg van sneakers houdt en je liever gaat voor een philippe model dan de sendra laarzen is dat natuurlijk ook goed. Je moet uiteindelijk toch echt kiezen voor jouw favoriet.

Inspiratie

Als je nieuwe schoenen nodig hebt maar in principe alle modellen wel al hebt, is het natuurlijk lastig zoeken. Heb je geen idee wat voor soort schoen je wilt aanschaffen maar je weet gewoon echt niet wat? Ga dan eens even lekker inspiratie opdoen. Dit kan op verschillende manieren. Online kan je natuurlijk onderzoek doen naar nieuwe modellen van bepaalde merken of je favoriete websites door scrollen. Als je hier ook niet ver mee komt is het tijd om Pinterest erbij te pakken. Pak je favoriete mode borden erbij en focus je op de schoenen. Hier zie je vaak schoenen langskomen die je niet zo een twee drie ziet op schoenen websites. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je schoenen ziet, bijvoorbeeld sendra laarzen, en dat opeens hartstikke leuk vindt. Schoenen in een outfit foto kunnen al heel anders overkomen. Als dit ook niet lukt, ga dan de stad in en kijk goed om je heen. In jouw favoriete winkels zijn ook vaak vrouwen te vinden die dezelfde smaak hebben. Het zal je nog verbazen hoe vaak je wel andere mensen ziet met schoenen die je zelf heel leuk vindt. Wees brutaal en vraag waar ze haar schoenen vandaan heeft. Dit zijn twee vliegen in een klap. Jij hebt nieuwe schoenen en je geeft iemand een complimentje. Hoe leuk!

Bijhouden

Als je je nieuwe paar schoenen weer in huis hebt, is het misschien ook goed om je schoenenkast eens te sorteren. Zitten er schoenen tussen die je nooit meer draagt? Geef ze aan het goede doel! Zitten er schoenen tussen die helemaal vertrapt zijn? Gooi ze dan weg. Zo maak je gelijk weer ruimte voor je nieuwe stappers.

Vorig artikelWees representatief!
Volgend artikelRotterdam havenstad

Recent Nieuws