Datum:

Delen:

Tips voor als je je verveelt

Related Articles

We hebben allemaal wel is een keer een dag waarop je je verveelt. Al je vrienden en vriendinnen hebben al plannen en je hebt zelf ook even niks meer om te doen. Dit overkomt iedereen wel is een keer en dat is ook helemaal niet erg. Maar als je niet heel de dag voor je uit wilt staren maar ook geen zin hebt om de deur uit te gaan zijn een aantal verveeltips wel handig. Want ook al zou je het misschien niet denken je kan meer doen in je eigen huis dan je denkt!

Gamen

Vooral veel jongens zullen dit al veel in hun vrije tijd doen, gamen. Een lekker middagje FIFA spelen of hou je toch meer van Call of Duty? Als je niet te lang achter elkaar achter je gaming pc zit maar af en toe even een pauze neemt is dit een prima middag besteding. Pak wat lekkere snacks en drinken erbij en je zal je niet meer vervelen! Tegenwoordig kan je ook veel online spelletjes spelen. Er zijn een aantal websites waar je leuke behendigheid spelletjes kan doen of waar je zelfs online casino kan spelen. Dus als je geen zin hebt om je helemaal netjes aan te kleden en je op te maken dan kan je ook lekker vanaf de bank in je pyjama hopelijk geld verdienen!

Opruimen

Misschien is het net de overgang van de zomer naar de herfst en staat je kledingkast op ontploffen. Dan is het mooi tijd voor een grote schoonmaak! Haal al je zomerkleding uit je kast en berg dit netjes op zodat je er de volgende zomer weer van kunt genieten. En haal je dikke, warme truien weer van zolder en geef die een mooi plekje in je kast. Tijdens zo’n opruiming kan je ook gelijk kijken welke kleding je nou echt nog leuk vindt en wat je nog past. Kleding dat niet meer past kan je dan weer doneren aan een goed doel.

Ontspanning

Het is ook wel eens een keer goed om even een momentje te ontspannen als je je verveelt. Iedereen doet dit natuurlijk op zijn eigen manier. Voor de een is dat een spannende film kijken. Voor de ander is dat een lekker muziekje luisteren en een goed boek lezen. Of je kan heerlijk ontspannen in bad gaan. Een heerlijk muziekje op de achtergrond, kaarsjes aan en een heerlijk geurende badolie in bad en je ontspan middag of avond kan beginnen!

Recent Nieuws