Datum:

Delen:

Op zoek naar een Office 2019 licentie?

Related Articles

Op school en op kantoor, we kunnen er eigenlijk haast nooit onderuit komen. We moeten teksten schrijven, e-mails sturen, rapporten opstellen, presentaties maken en ga zo maar door. Dankzij de vele software programma’s wordt dit ons in de huidige tijd wel erg makkelijk gemaakt. Zonder de computer dit werk doen kunnen we ons eigenlijk haast niet voorstellen. Ben jij wel eens als student in de problemen geraakt omdat je jouw verslagen en presentaties niet in orde had? Begrijpelijk! Vandaag vertel ik je alles over de aanschaf van een Office 2019 licentie.

Eigen verantwoordelijkheid

Naar school gaan en studeren, je ouders laten je in principe helemaal los vanaf dat moment. Je zal je ouders echt niet horen zeggen: ‘’Heb jij wel een Office 2019 pakket aangeschaft?’’ Die verantwoordelijkheid moet je vanaf nu toch echt zelf gaan nemen. Dat is helemaal niet moeilijk. Je krijgt de kans om zelfstandig te worden en je eigen keuzes te maken. Het begint allemaal bij het kopen van een laptop. Vanzelf zal je merken dat je echt een mogelijkheid moet hebben om je documenten netjes te maken. 

Wat kun je met Microsoft Office?

Microsft kennen we natuurlijk allemaal van Bill Gates en zijn computersystemen. De man is er één van de rijkste personen op aarde van geworden. En dat is niet zo gek, want de systemen worden letterlijk overal wel gebruikt. Office is een pakket dat gemaakt is voor computersystemen. Het verzorgt eigenlijk alles wat je nodig hebt om nuttige dingen te doen met je computer. En met nuttige dingen bedoel ik dus schoolwerk, kantoorwerk, emails, presentaties, communicatie en nog veel meer. De meest gebruikte programma’s uit het pakket zijn Word (schrijven van teksten), Excel (grafieken, formules en analyses), PowerPoint (presentaties) en Outlook (e-mail en agenda). Het zijn waarschijnlijk de programma’s die voor jou het meest bekend zijn. 

Aanschaffen

Als student denk je natuurlijk maar aan één ding. Lekker feesten en genieten van het leven. Toch komt er altijd een tijd dat dit even niet kan. Dan moet je dus even het echte werk gaan doen. Gelukkig heb je nu een laptop en weet je hoe je een Office pakket op je laptop moet gaan zetten. Ik denk dat je al goed op weg bent. 

Recent Nieuws