Datum:

Delen:

Kleiner vervoer voor jouw bedrijf

Related Articles

De motorische manieren van vervoer zijn tegenwoordig amper weg te denken uit onze westerse maatschappij. Niet zo gek, want we zijn er flink aan gehecht geraakt. We gebruiken het in heel veel aspecten van het leven. Denk maar aan de auto voor het persoonlijke vervoer van een gezin of van en naar het werk. Maar ook vrachtwagens behoren tot die groep, zij transporteren goederen van de leverancier tot aan, bijvoorbeeld, de supermarkt deur. Als je een eigen bedrijf hebt, wil je waarschijnlijk ook gebruik maken van deze voertuigen. In deze blog vertel ik wat meer over de kleine voertuigen. Lees je mee?

Kleinere bedrijven en specifieke branches

 

Kleine vrachtwagens of bakwagens zoals ze ook wel genoemd worden, zijn voor veel bedrijven een uitkomst. Deze wagens zijn minder duur en nemen minder ruimte in dan de grote vrachtwagens. Een voorbeeld van een bedrijf soort dat veel gebruik maakt van bakwagens is bijvoorbeeld de bloemist. De grote van deze ‘bus’ is precies goed voor het vervoeren van bloemen, boeketten, en al het andere dat het bedrijf nodig heeft. Ook is het ideaal voor startende bedrijven

Eigen productie of inkoop

 

Als startend bedrijf word je namelijk vaak voor een keuze gesteld: ga je zelf je product produceren of koop je het in? Als je vanuit de locatie van je bedrijf ook de verkoop doet en je koopt het product in dan is de kans groot dat de leverancier het tot aan de voordeur bezorgt. Dan heb je geen bakwagen nodig maar zodra de leverancier al niet meer bezorgd, weer wel. En een bakwagen of andere transportmethode is ook al nodig wanneer je zelf produceert maar het ergens anders verkoopt.

Breng het product aan de man

 

Daarnaast biedt een bakwagen, met de juiste vergunningen, ook de mogelijkheid tot verkoop vanuit de wagen. Een fysieke winkel is dan al niet meer nodig, je hebt genoeg aan online bestellingen en een volle tank om ze af te leveren. Wanneer je bedrijf groeit, is het zelfs handig om extra bakwagens aan te schaffen, geen vrachtwagens. Dit komt omdat voor de meeste kleinere bedrijven de bestellingen ook relatief klein zijn. Het is dan efficiënter om meerdere busjes te hebben rijden omdat de bestellingen zo sneller af kunnen worden geleverd.

Je kan een bakwagen kopen op de website van Trucks.nl. Zij hebben een enorm assortiment met meer dan genoeg keus. Op zoek naar iets specifieks? Met de filters en de zoekfunctie op de website vind jij zo wat je nodig hebt.

Recent Nieuws