Datum:

Delen:

Inspiratie voor een Vaderdagcadeau vind je hier

Related Articles

Met Vaderdag voor de deur ben je misschien nog hard op zoek naar een geschikt cadeau voor jouw vader. Het kiezen van een cadeau is dan ook niet makkelijk, zeker niet voor een man en al helemaal niet voor een man die het zelf ook niet weet. Ga je voor gemak en kies je een cadeaupakket of wil je juist origineel of groots uitpakken maar weet  je niet zo goed hoe? In deze blog staan een aantal leuke cadeaus op een rijtje.

Voor de klussers

Is jouw vader vaak de hele dag in de schuur te vinden om allerlei klusjes uit te voeren en is heeft hij altijd wel een handige oplossing, dan is het aannemelijk dat je een cadeau wilt geven dat goed pas bij zijn hobby. Laat je bijvoorbeeld eens informeren over gereedschap en zoek iets uit wat toe is aan vervanging of nog niet in zijn assortiment staat. Bijvoorbeeld een heggenschaar, een nieuwe boormachine of handige gereedschapskoffer.

Voor de tuinliefhebbers

Je kent het wel, het eerste zonnestraaltje van het jaar komt tevoorschijn en jouw vader is weer helemaal in zijn nopjes. Hij is de hele dag buiten te vinden en steekt dan ook graag voor de hele familie de barbecue aan. Hij staat dan ook wel bekend als de barbecuekoning van de familie. Een nieuwe barbecue of een accessoireset zou het perfecte cadeau zin. Heb je twee mooie bomen in de tuin staan of heb je veel ruimte over, dan zou je een hangmat kunnen geven. Zo kan jouw vader bij iedere zonnestraal op zijn vrije momenten heerlijk ontspannen in de tuin heen en weer schommelen in de hangmat. Wie wilt dat nu niet? Een paar speciaalbiertjes van zijn favoriete merk erbij en het feest is compleet.

Voor de relaxte vaders

Houdt jouw vader van gemak en vind hij eigenlijk alles wel goed, dan sta je misschien met je handen in het haar. Hij vind álles goed, maar wat moet je dan kiezen? Denk eens aan wat hij zelf liever niet doet, bijvoorbeeld shoppen. Als je je vader kleding cadeau geeft weet je zeker dat hij er leuk bijloopt, hoeft hij zelf de stad niet meer in én heb jij een extra reden om voor jezelf nog even dat leuke nieuwe boetiekje op de hoek binnen te lopen. Een nieuwe set sokken of ondergoed, zoals Bjorn Borg boxers, doen het ook altijd goed. Net als een portemonnee, hoe krijgen ze die dingen toch telkens zo versleten?

Recent Nieuws