Datum:

Delen:

Geld besparen op vervoer doe je zo

Related Articles

Prijzen rijzen de pan uit op elk gebied, of het nu met energie is of met kleding. Dit is erg vervelend, want de inkomens stijgen nou niet bepaald mee. Daarnaast lijkt het alsof de ECB er niet echt iets aan doet en aan kan doen. Ze verhogen de rente ja, maar creëren daarnaast een grotere hoeveelheid geld in de omloop. Een beetje contrair, vind je niet? Maar goed, we kunnen gaan zitten mopperen maar daar komen we niet ver mee. Wat we wel kunnen doen en waar we tevens iets mee bereiken, is iets aan onze consumptie doen. Vervoer is voor veel mensen een grote kostenpost. Daarom vertellen we je in deze blog hoe jij geld kunt besparen op je vervoer in duidelijke en toegankelijke stappen.

Fietsen

Als je je veel vervoert maar over niet al te lange afstanden, dan kun je heel makkelijk de fiets pakken. Eigenlijk had je dit allang moeten doen, maar nu is al helemaal het ideale moment. Je hebt allerlei soorten fietsen die je kunt gebruiken voor allerlei soorten momenten. Een normale fiets is natuurlijk een prima optie, maar er is meer dan dat. Denk je dat je een excuus hebt omdat je vaak boodschappen doet en de kinderen moet wegbrengen? Nee, dat heb je niet. Pak dan gewoon een Lovens bakfiets. Hiermee kun je ook op de fiets als je iets te vervoeren hebt. Een bakfiets van Lovens is ideaal voor als je in de stad woont maar ook daarbuiten kun je er prima mee uit de voeten. Je bespaart hiermee enorm op de initiële kosten van een vervoermiddel aangezien een auto veel duurder is dan een fiets. Daarnaast bespaar je ook op de brandstofkosten die tegenwoordig torenhoog zijn.

Vakantie

Ook als je op vakantie gaat kun je enorm besparen op vervoerskosten. Dit is simpel te doen door middel van, net als bij de vorige stap, je keuze van vervoer aan te passen. Veel mensen gaan nog steeds met de auto en dit is erg duur als je met bijvoorbeeld zijn tweeën op vakantie gaat. Met een benzineprijs die nog nooit zo hoog heeft gestaan is het bijna onmogelijk geworden om goedkoop met de auto er op uit te gaan. Kies daarom voor een ander alternatief zoals de bus, de trein, het vliegtuig of ga dichterbij op vakantie. Dit is gemakkelijk te implementeren in je leven en scheelt een heleboel in je kosten onderaan de streep. 

Recent Nieuws