Datum:

Delen:

We kunnen weer naar ons werk

Related Articles

Na ruim anderhalf jaar thuiswerken is er voor de meeste werknemers weer de mogelijkheid om terug naar kantoor te gaan. In vele sectoren was er geen mogelijkheid tot thuiswerken dus voor die groep verandert er niet zo veel. Maar met name voor de kantoorwerkers heeft al die tijd de gezelligheid van collega’s om zich heen ontbroken. Ook de extra activiteiten naast het werk werden gemist door velen. In de thuiswerkperiode zijn veel medewerkers regelmatig verrast met een bloemetje of een relatiegeschenk chocolade. Dat was natuurlijk een welkome verrassing maar nu komen er weer betere tijden aan. Nu is de vrijdagmiddagborrel ook weer mogelijk. Een hapje en een drankje het klinkt heel gezellig en voor veel mensen is dat het ook. Op vrijdagmiddag uit het werk met je collega’s ongedwongen genieten is weer ouderwets gezellig. De drankjes die bij een vrijdagmiddagborrel gedronken worden variëren van het traditionele biertje en wijntje tot aan likeuren of cocktails. Cocktails zijn populaire mixdrankjes die ook op de vrijdagmiddagborrel in opkomst zijn..

Cocktails maken de gezelligheid compleet

Een heerlijke cocktail op een zomers terras of gezellig bij de openhaard wie heeft er niet wel eens van genoten. Omdat een cocktail een mix drankje is, wat dus uit meerdere ingrediënten bestaat, ging men de naam cocktail al snel gebruiken om deze drankjes te benoemen. Het mixen van verschillende drankjes tot een cocktail is al veel ouder. De Bloody Mary cocktail werd bijvoorbeeld al gemaakt rond 1600. Een tweetal populaire cocktails zijn de Mojito en de Caipirinha. De Caipirinha is afkomstig uit Brazilië en heeft als basisdrank de cacacha. De Mojito is ontstaan in Cuba met als basis de welbekende Cubaanse rum. Tegenwoordig worden er ook cocktailworkshops georganiseerd. Hoe leuk is het om met een groep je eigen cocktails te maken en natuurlijk te proeven. Een cocktailworkshop wordt vaak gedaan als personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Gezellig samen genieten met je collega’s of vrienden.

Mogelijkheden genoeg voor de werkgever

Naast het organiseren van een vrijdagmiddagborrel of een cocktailworkshop zijn er voor een werkgever nog voldoende andere opties om hun personeel extra te belonen. De December maand is weer in aantocht en veel bedrijven belonen hun medewerkers dan met het traditionele kerstpakket. Bijna iedereen kijkt wel weer uit naar het moment dat het pakket wordt uitgereikt om vervolgens vol verwachting te bekijken wat er in zit. Voor een werkgever is het nu al de tijd om de kerstpakketten te bestellen om er verzekerd van te zijn dat ze in December op tijd kunnen worden uitgedeeld. Ook de keuze van het thema van het kerstpakket wordt steeds meer gevarieerd zodat je ieder jaar weer met een origineel pakket aan kan komen.

Recent Nieuws