Datum:

Delen:

Investeren in marketing? Zo doe je dat!

Related Articles

Investeren in online marketing? Dat kan op allerlei verschillende disciplines. Denk bijvoorbeeld aan een tekstuele marketing, visuele marketing maar ook audio. Daarnaast zijn er tegenwoordig ontzettend veel online kanalen waarop je kan gaan adverteren. Denk bijvoorbeeld aan social media kanalen, zoekmachines en websites. Het is ontzettend belangrijk om eerste te onderzoeken waarop je wilt focussen. En wat is je doel met de investering in de online marketing? In dit artikel geven we je een aantal handige tips en tricks die je kunnen helpen.

Begin bij het begin

Uw website is absoluut het hart van uw marketing en het hart van alle marketing: offline en online. Wat zou je zelf doen voordat je ervoor kiest om bij een bedrijf te gaan werken? alvorens een aankoopbeslissing te nemen? Juist: je kijkt op de website. Afhankelijk van wat je daar ziet, maak je de uiteindelijke keuze voor of tegen het bedrijf. Dit is het essentiële verschil tussen uw website en andere marketingtools. Uw visitekaartjes, mond-tot-mondreclame, krantenadvertenties, Facebook-pagina's, Twitter-accounts, nieuwsbrieven en meer: ​​alle pijlen wijzen naar uw website. Hier komt de koopbeslissing vandaan. Dus ook uw potentiële klanten. Uiteindelijk is het de taak om bezoekers op je website te laten zien dat ze op de juiste plek zijn, ze te overtuigen van jouw unieke kwaliteiten, ze tot actie te verleiden met een onweerstaanbare quote en ze uiteindelijk meteen te boeien met een aansprekende vormgeving en tekst. Kortom, uw website moet interesse wekken en vertrouwen uitstralen.

Investeer in videomarketing

Videomarketing is ontzettend hip de laatste tijd en sluit steeds beter aan bij verschillende doelgroepen. Mensen lezen minder en zien graag hoe een product of dienst werkt via videomateriaal. Om het extra aantrekkelijk te maken kan je een 3d animatie laten maken. Hiermee val je op, ben je anders dan de rest van de video's die gemaakt worden en trek je dus sneller de aandacht. Een animatie laten maken is niet weggelegd voor iedereen, daarom is het slim om te uit te besteden. Zorg ervoor dat je een plan hebt, zodat iedereen op de hoogte is wat voor soort video het moet worden. 

Adverteren

Adverteren is een snelle manier om marketing te voeren. Denk bijvoorbeeld aan adverteren op social media. Via social media kan je allerlei verschillende advertenties op allerlei verschillende kanalen publiceren. Wanneer je dit doet is het belangrijk dat je op de juiste doelgroepen gaat targetten. Dit kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld op subdoelgroep niveau of in de breedste zin door te testen op verschillende doelgroepen. 

Recent Nieuws