Datum:

Delen:

Een zakelijke rechtsbijstandverzekering ZZP staat jou bij

Related Articles

De redenen dat je ooit bent begonnen met ondernemen zijn divers. De één wil niet meer in loondienst werken, de ander wil meer vrijheid. Er zijn mensen die graag ondernemen en anderen die er noodgedwongen voor hebben gekozen. Maar alle ZZP'ers hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal hart voor hun zaak. Welke ZZP'er je ook spreekt, het is altijd weer zo dat je merkt dat ze heel graag werken en hun klanten graag voorzien van diensten en producten. Maar het gaat niet altijd goed, helaas. Je kunt als ZZP'er nog zo je best doen je klanten blij te maken, er kan altijd een conflict optreden. En dáár kun je wel wat hulp bij gebruiken. Sluit daarom altijd een zakelijke rechtsbijstandverzekering ZZP af. Je weet nooit wanneer je wel wat juridische ondersteuning kunt gebruiken!

Wat kun je met een zakelijke rechtsbijstandverzekering ZZP?

Een zakelijke rechtsbijstandverzekering ZZP is er voor iedere ZZP'er. Je kunt de juristen van de zakelijke rechtsbijstandverzekering ZZP inschakelen om je te helpen met het opstellen van je Algemene Voorwaarden en zij kunnen ook voor je checken of overeenkomsten rechtsgeldig zijn. Is er een conflict, bijvoorbeeld over betalingen of leveringen? Dan is het fijn om een zakelijke rechtsbijstandverzekering ZZP te hebben. Je staat er dan niet alleen voor én je weet al snel precies wat jouw rechten zijn.

Waar sluit je deze verzekering af?

Als je al zelfstandig ondernemer bent, dan is de kans vrij groot dat je een bankrekening hebt geopend bij Knab. En dat je gebruik maakt van de Knab-app. In deze app kun je al je bankzaken regelen, maar je kunt er nog veel meer. Zo kun je er ook al je zakelijke verzekeringen regelen. Niet alleen de zakelijke rechtsbijstandverzekering ZZP, maar ook, bijvoorbeeld, de ongevallenverzekering ZZP en de aansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Heb je al deze verzekeringen écht nodig?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering ZZP is, zoals hierboven beschreven, altijd een verstandige zet. Een aansprakelijkheidsverzekering ZZP ook. Laat je bijvoorbeeld een kop thee over het toetsenbord van een klant vallen of breek je bij een klant een dure vaas, dan springt de aansprakelijkheidsverzekering ZZP in. Een ongevallenverzekering ZZP sluit je alleen af als je een beroep hebt waarbij je iets van risico loopt. Deze verzekering is er, natuurlijk, voor iedereen, maar je kunt zelf wel inschatten of deze voor jou ook van belang is. Zit je de hele dag achter de laptop aan de keukentafel, dan is deze verzekering misschien niet voor jou. Maar dat bepaal je gewoon zelf!

Recent Nieuws