Datum:

Delen:

Een stekkerdoos biedt uitkomst!

Related Articles

Je zal het net zien. Heb je je complete thuiswerkplek ingericht en ben je er klaar voor om de boel aan te sluiten, kom je er achter dat je één stekker niet kwijt kunt. Dus kun je óf je PC aanzetten óf je monitor. Ja, dat schiet natuurlijk niet op. Gelukkig is een stekkerdoos zo besteld en kun je al snel weer aan de gang. Door een stekkerdoos te gebruiken, boet je niet in op de kwaliteit van de elektriciteit. Die blijft altijd constant. Je zorgt er alleen voor dat je meer stekkers kwijt kunt en dus meer apparaten kunt aansluiten. En dat is best handig! Je hebt altijd meer apparaten nodig dan je denkt!

Wat zit er in de stekkerdoos op mijn bureau?

Om te beginnen de WiFi-versterker. Al dat thuiswerken is natuurlijk fijn, maar de WiFi laat, met een heel huis vol thuiswerkers/thuisstudeerders, wel eens te wensen over. Ook zit de stekker van de monitor er in én de stekker van mijn laptop. De stekker van mijn elektrische hoog-laag-bureau is ook terug te vinden in de stekkerdoos op mijn bureau, net als (nu even) de oplader van mijn mobiel. Moet ik mijn draadloze toetsenbord opladen? Dat kan, er is nog ruimte voor nog een stekker. Hartstikke handig natuurlijk en mijn computer wordt er geen centje trager door.

Waar let je op als je stekkerdozen gaat aanschaffen?

Als eerste kijk je natuurlijk naar de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt in de stekkerdoos. Hoeveel stekkers wil je er maximaal tegelijkertijd in kwijt. En dan plus één, want je vergeet altijd wel iets. Ook is het belangrijk dat je bepaalt hoe lang het snoer moet zijn. Dit mag niet te kort zijn, want dan schiet de stekkerdoos zijn doel voorbij, maar ook zeker niet te lang. Wanneer een snoer niet helemaal uitgerold is, kan het warm worden en dat wil je natuurlijk altijd voorkomen.

Het design is ook van belang

Tenmintste als de stekkerdoos in het zicht komt te liggen, staan of hangen. Er zijn stekkerdozen in allerlei verschillende vormen en kleuren. Kijk gewoon eens op de site. Daar zie je ook dat er stekkerdozen met een USB-stekker bestaan. Zo hoef je niet meer op zoek naar de oplader voor je mobiel, maar kun je ‘m gewoon inpluggen in de stekkerdoos. Ideaal!

Punten van aandacht zijn en blijven stof en water. Zorg dat je de stekkerdoos altijd op een veilige manier gebruikt. Maak ‘m regelmatig stof vrij (eerst de stekker eruit) en zorg dat ‘ie niet in contact komt met water.

Recent Nieuws