Datum:

Delen:

Een gecertificeerd partner van Microsoft

Related Articles

Tegenwoordig werkt iedereen bijna online. Het is dan ook erg belangrijk om als bedrijf zijnde in de onlinewereld te kunnen overleven. Hiervoor zal je meerdere onderdelen nodig hebben. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je als bedrijf momenteel veel van je processen online kan regelen. Deze wereld waarin wij nu leven is ontstaan door het internet en dat is voor veel verschillende zaken erg goed. Toch zijn er ook gevaren die met het internet om de hoek komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan criminelen die gebruik willen maken van het feit dat alles van jouw bedrijf te vinden is. Het is dan ook aan te raden om alles wat online staat op de juiste manier te beveiligen. De kans is echter aanwezig dat er niet veel mensen in het bedrijf zijn die weten hoe dit op de juiste manier geregeld moet worden.

 

Partner 

Het is dan verstandig om buiten jouw eigen bedrijf te kijken naar mogelijkheden. Er zijn namelijk veel verschillende opties van bedrijven die juist in deze onlinewereld gespecialiseerd zijn. Zij kunnen jou als leek hierbij erg goed ondersteunen. Op deze manier weet je in ieder geval dat jij je niet al te veel zorgen hoeft te maken over de veiligheid wanneer het gaat over onlinezaken. Het is aan te raden om dan te kiezen voor een bedrijf dat gecertificeerd is. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Tredion. Zij zijn namelijk een gecertificeerd microsoft partner. Dit houdt in dan zij aan veel verschillende voorwaarden voldoen, waardoor zij door Microsoft als bedrijf onderscheiden worden. Dit kan voor jouw bedrijf erg waardevol zijn, zeker wanneer je gebruik maakt van het Microsoft-pakket dat dit bedrijf aan jou kan aanbieden. 

 

Voorwaarden 

Om een partner te blijven zal het bedrijf meerdere zaken moeten regelen. Voor jouw bedrijf zal dit echter extra voordelen bieden. Zo moeten de medewerkers op de hoogte zijn van de laatste updates. Hierdoor kan Tredion jou als partner altijd ondersteunen. Alle nodige kennis is namelijk aanwezig binnen hun bedrijf. Daarnaast moet het bedrijf aan de hoogste normen voldoen. Hierdoor weet jouw bedrijf ook zeker dat de beste producten en diensten aan jouw bedrijf geleverd zullen worden. Tredion houdt de standaard voor jouw bedrijf daardoor uitermate hoog. Bovendien moet Tredion bewijs laten zien van hun succes. Wanneer jij dus twijfelt of Tredion jou wel op de juiste manier zal kunnen helpen, kan je hier daadwerkelijk het bewijs van zien. De klant staat voor hen daardoor centraal, waardoor je de nodige aandacht en service zal gaan krijgen.

Recent Nieuws