Datum:

Delen:

Dit zul je nodig hebben voor online evenementen

Related Articles

Nu we bijna allemaal noodgedwongen thuis zitten te werken, zul je ook thuis een optimale werkplek moeten creƫren. Sommigen hebben grotendeels hun spullen van kantoor mee naar huis genomen, maar niet iedereen kan daar gebruik van maken. Sommige bedrijven staan niet toe dat je spullen mee naar huis neemt. Daarom is het belangrijk om ook zelf op zoek te gaan naar de juiste spullen en apparatuur zodat je thuis aan de slag kunt. Denk hierbij aan een bureau, een bureaustoel, een of meerdere scherm en diverse accessoires. Toch komt bij het thuis werken meer dingen kijken dan dat je van te voren had gedacht. Ik zal hieronder verder vertellen over de mogelijkheden wat betreft online evenementen, trainingen en cursussen. Hopelijk heb je er wat aan en kun je weer verder uit de voeten!

Het organiseren van een livestream

Voor als je normaal gesproken naast je werk ook nog trainingen en cursussen aanbiedt, kun je tijdens deze corona crisis gewoon door werken. Er zijn verschillende mogelijkheden om je diensten nog te kunnen blijven aanbieden. Een voorbeeld daarvan is om een livestream te verzorgen voor je doelgroep. Je kunt vrij eenvoudig een livestreaming huren en vervolgens daarin je training of cursus geven. Mensen kunnen dat erg makkelijk bijwonen, vragen aan je stellen en met elkaar communiceren.

Heb je hulp nodig bij het installeren of het activeren?

Veel mensen zijn het niet gewend om thuis te werken en om gebruik te maken van veel verschillende online diensten. Voor als je moeite hebt bij het installeren of het activeren van een online evenement, een livestream of een video call, wees dan niet getreurd. Veel tools zijn gemakkelijk te gebruiken en voor de meeste is er ook een grote documentatie beschikbaar. Ga dus eerst even online op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Er zijn genoeg tutorials en uitlegfilmpjes te vinden die antwoord kunnen geven op je vraag. Mocht je er daarna nog steeds niet uitkomen, dan kun je altijd een bericht achterlaten met daarin je specifieke vraag. Wij zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren, zodat jij weer verder aan de slag kunt!

Vaste installatie

Ben jij opzoek naar een vaste installatie voor jouw evenementen locatie, sport vereniging of bijvoorbeeld school? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste apparatuur!

Recent Nieuws