Datum:

Delen:

Als er niemand thuis is

Related Articles

Als je van reizen houdt dan ben je bij mij blogs meestal wel aan het goede adres. Ik ben vaak van huis. Dit zijn soms maanden, maar het kunnen ook maar een paar dagen zijn. Het huis is een tijdje leeg. Zoals iedereen maak je je dan zorgen over wat er met je huis gebeurt. Als je weg bent, ben je toch bang dat er een keer wordt ingebroken. Ik maak me zelf al een tijdje ongerust over de veiligheid van mijn spullen. Inmiddels heb ik de oplossing gevonden, namelijk een effectieve oplossing voor de beveiling van mijn huis. Een alarmsysteem met mistgenerator.

Een leeg huis is uitnodigend voor inbrekers

Je hoort die verhalen vast wel eens van iemand over inbraken. Terwijl de bewoners op vakantie zijn, of zomaar een avondje weg slaan de dieven hun slag. Het is natuurlijk een makkelijker doelwit als de bewoners ze tijdens de daad niet lastig vallen. Je kunt je het vast wel voorstellen dat je lekker op vakantie bent en dat je halsoverkop gebeld wordt. Je spullen zijn weg. Kostbare spullen, zowel in financiƫle als emotionele waarde. Dat is niet fijn.

Vraag je omgeving om hulp

Ze zeggen wel eens, een goede buur is beter dan een verre vriend. Als je fijne buren hebt, dan kun je het beste aan de buren vragen of ze een oogje in het zeil willen houden. Je kan zelfs de sleutels geven. Gelukkig is niet de hele wereld slecht wat dat betreft. Vaak doen ze dan ook even de planten water geven, hier en daar een raampje open en dicht. Zo valt het niet op dat het huis onbewoond is. Het doordrukken van de post is altijd ook wel handig. Een volle brievenbus is een teken dat er al een tijdje geen mensen in het huis zijn geweest.

Effectief beveiligen

Ik ben het weer van plan. Een lange reis maken. De reis gaat 6 weken duren. Ik heb dus nu goede maatregelen getroffen in de vorm van een beveiligingssysteem. Dit systeem heb ik een upgrade gegeven met mistgeneratoren. Het voordeel van mistgeneratoren is dat het niet alleen afschrikt, maar ook volledige blokkade van je spullen geeft. Het is dus het beste en meest effectieve beveiligingssysteem.

Recent Nieuws