Datum:

Delen:

Borrel op de vrijdagmiddag onmisbaar bij bedrijven

Related Articles

Bij wat voor bedrijf werk jij? Tegenwoordig zit je waarschijnlijk vrijdagmiddag aan de borrel. Dit is tegenwoordig een standaard bij bedrijven. Voorheen werd dit vooral gedaan bij grote bedrijven. Tegenwoordig is het een standaard weekafsluiting voor het gehele bedrijf. In dit artikelen geven we een aantal tips om je borrel extra leuk te maken. Van spelletjes tot leuke quizzen.

Organiseer een pub quiz

Een pub quiz kan in allerlei verschillende vormen en thema’s. Een pub quiz kan je goed combineren tijdens de vrijdagmiddag borrel. Niet iedereen hoeft persé mee te doen en je kan bijvoorbeeld teams maken. De quiz hoeft niet binnen een bepaalde tijd af en men kan af en aanlopen. Hierdoor is een pub quiz uitermate geschikt voor de vrijdagmiddag borrel aan het einde van de week. Een leuk begin van het weekend en gegarandeerd lachen!

30 seconds in het groot

30 seconds is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Op een kaartje staan 5 woorden (dit kunnen bijvoorbeeld bekende personen zijn, onderwerpen, sporten, merken enz.) deze woorden moeten uitgelegd/uitgebeeld worden en de andere moeten het raden. Tijdens een vrijdagmiddag borrel kan je dit doen door bijvoorbeeld teams te maken van tenminste 2 á 3 personen. Elke rond moet iemand het kaartje voorleggen bij de anderen. De rest moet dan raden wat er op het kaartje staat. Wanneer je met meerdere bent kan je dit in meerdere teams doen en het bordspel gebruiken om de score bij te houden.

Drankspelletjes

Je kan natuurlijk ook verschillende drankspelletjes organiseren tijdens de vrijdagmiddag borrel. Hierbij kan je bijvoorbeeld verschillende spelletjes neerzetten. Een bekend spelletje is bijvoorbeeld bierpongen. Bierpongen is met een pingpongbal proberen in iemand anders zijn cups te gooien. Je kan dit 1 VS 1 doen of met meerdere teams. Hierdoor kan je bijvoorbeeld een toernooi organiseren met als je collega’s.

Heb je hulp nodig bij overmatig alcohol gebruik? Een behandeling alcoholverslaving kan helpen.

Naast alle ideeën is een vrijdagmiddag borrel met muziek, drinken en snacks al ontzettend leuk. Onze tip is om eens in de maand of 2 maanden een VIP borrel te houden. Tijdens deze borrel zorg je voor een extra spelelement, quiz of andere dingen zoals hierboven beschreven. Hierdoor blijft de vrijdagmiddag borrel afwisselend en heb je altijd weer iets leuks om naar uit te kijken. In zomermaanden kan je ook wat voorzinnen om buiten te doen, bijvoorbeeld een sportspel en vervolgens borrelen. Dit kan ook erg goed bijdragen bij een creëren van een hecht team.

Recent Nieuws