Datum:

Delen:

Breng je werknemers overal naartoe met een private lease auto

Related Articles

Ben je een ondernemer of een werkgever die te maken heeft met veel werknemers? Werknemers zorgen er altijd voor dat het werk dat uitgevoerd moet worden ook uitgevoerd wordt. En komen je werknemers toevallig uit de buurt? Of moeten ze altijd een heel eind reizen met de bus, trein of auto of om op hun werk te komen? Dat is vervelend. Zo nu en dan kan er namelijk met het openbaar vervoer veel stil liggen, uitvallen of vertragingen opleveren. Hierdoor kunnen werknemers te laat op het werk zijn, maar ook bij cliënten of klanten die bezocht moeten worden. Is daar nou geen makkelijkere oplossing voor?

Een makkelijke oplossing

Maar natuurlijk is er wel een makkelijke oplossing voor dit probleem. Het is namelijk voor werknemers veel eenvoudiger als ze met een auto op het werk kunnen komen. Het heeft vaak een kortere reistijd, is goedkoper én de werknemer heeft er vaak zelf invloed op. Als je namelijk weet dat er file is op de A12 zal je sneller een om route nemen dan dat je zou doen met de trein of de bus. Ook kun je met de auto vertrekken wanneer je zelf wilt. Zo kun je elke minuut gaan als je er klaar voor bent. Hierdoor kan het zijn dat je als werknemer gemakkelijk 10 minuutjes te vroeg op je werk kunt aankomen. Maar voor iedere werknemer een eigen auto kopen, is dat niet veelste duur?

Private voor de zaak

Een eigen auto kopen voor iedere werknemer is wellicht een beetje te veel gevraagd. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een skoda private lease te doen. Met een skoda private lease ben je namelijk niet zoveel kwijt als een echte auto. Skoda private lease is namelijk een vast maandbedrag dat je met de zaak betaald zodat je werknemers in de auto kunnen rijden. Uiteraard is het vanzelfsprekend dat ze de auto voor zakelijk gebruiken. Het is dan ook belangrijk dat de werknemer niet in zijn vrije tijd ook deze auto in gebruik neemt. Dat is eventueel wel mogelijk, maar dan zullen de werknemers zelf een deel moeten gaan. Wanneer je een auto least is het wel belangrijk om je bewust te zijn van de nadelen private lease. Door de voor en nadelen te weten kom je niet voor verassingen te staan. Als je je op voorhand al bewust bent van de zul je niet na een paar weken tot verschrikkelijke verwachtingen komen te staan. Het is dus goed om je, voordat je een skoda private lease gaat aanvragen, goed voor te bereiden. Wellicht is het zelfs verstandig om de voor en nadelen op te schrijven voor jezelf. Zo weet je alles zeker.

Recent Nieuws